Regenwater­put reinigen

D’RAIN is uw specialist voor het reinigen van uw regenwaterput

Een regenwaterput is een uitstekende manier om uw waterfactuur te verlagen.

Het is echter belangrijk dat uw regenput regelmatig gereinigd wordt. Laat uw regenwaterput schoonmaken door D’RAIN, uw specialist van dienst in de hele provincie Limburg, Vlaams-Brabant, (Oost-)Antwerpen en Luik.

Kies voor helder en zuiver water

Na verloop van tijd zakken vuildeeltjes, bladeren, insecten, uitwerpselen van vogels, zand en takken naar de bodem van uw regenwaterput, wat tot een bruine kleur of een vieze geur van uw water kan leiden. In het ergste geval gaat er zich H2S (waterstofsulfide) vormen in uw put en dit is een zeer gevaarlijk en giftig gas!

Daarom wordt er steeds een meting uitgevoerd alvorens af te dalen in de put.

Ook bij ingebruikname

Het is ook aangewezen om uw put te laten reinigen als u deze voor de eerste keer gaat gebruiken. Vaak belanden er zand en stenen in de put tijdens de bouwwerken. Deze kunnen de regenwaterpomp ernstige schade toebrengen.

Zowel particulieren als bedrijven zijn welkom bij D’RAIN. Met een persoonlijke aanpak en met oog voor detail gaat D’RAIN aan de slag om uw regenwaterput te reinigen.

Reiniging en aanpassingen

Nadat de put leeggepompt is worden plafond, wanden, bodem, toevoer, overloop en aanzuigleiding grondig gereinigd. Zo kan uw regenwaterput er weer een tijdje tegenaan. Aan oudere installaties kunnen aanpassingen zoals plaatsing terugslagklep en drijvende aanzuigleiding uitgevoerd worden.

Enkele voorbeelden

D'Rain in actie

Kies voor zuiver regenwater

Verlaag uw waterfactuur en ga voor een zuivere regenwaterput

Contacteer D'Rain